Betingelser for konkurranse

Hver måned trekker vi ut en heldig vinner som får en Xplora Familiepakke med forhåndsinstallert SIM-kort fra XPLORA Mobile til verdi av 3057 NOK. Familiepakken består av X5 Play + XMOVE + Powerbank + skjermbeskytter. Vi trekker nye vinnerne hver 15 i måneden!  Det medfølgende SIM-kortet forutsetter tegning av månedlig abonnement. Prisen for abonnementet er 109-129kr i måneden avhengig av abonnementstype.  Vinneren vil bli kontaktet på e-post eller telefon.

Betingelser for mottakelse av nyhetsbrev fra XPLORA AS

Ved opprettelse av et e-postabonnement hos oss, aksepteres det at vi utsender nyhetsbrev til den e-postadressen som er oppgitt. I nyhetsbrevet deler vi vår kunnskap med deg. Innholdet kan være tilbud, informasjon og tips til bruken av din Xplora, samt informasjon om tilbehør og apper. Servicen er elektronisk basert, noe som betyr at du som medlem får informasjonen på e-post. Medlemsskapet er gratis og kan til enhver tid avsluttes.

Innsamling av data

Du gir samtykke til at XPLORA AS registrerer de opplysninger som oppgis ved påmelding. Opplysningene blir ikke videreformidlet til tredjepart. Opplysningene samles kun inn til internt bruk og oppbevares på en sikker server.

Du kan til enhver tid melde deg av vårt nyhetsbrev. Avmeldingen kan foretas direkte fra de utsendte nyhetsbrevene, og alle opplysninger forbundet til e-postabonnementet slettes.

Dine rettigheter

Dine rettigheter i forbindelse med vår behandling av personopplysninger følger loven om behandling av personopplysninger. Du har til enhver tid mulighet til å få vite hva vi har registrert om deg (Rett til informasjon og innsyn). 

Les mer på www.datatilsynet.no

XPLORA AS følger markedsføringsloven – herunder reglene om god markedsføringsskikk. 

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger? Les vår fullstendige personvernspolicy her.

REGLER OG VILKÅR